Anmälan till Tjörnarparen Trail Ultra 2020 är nu öppen!

https://tjornarparen.se/anmalan/


Lördagen den 8:e Februari 2020 kl 09.00 startar ett stort antal glada ultralöpare sitt äventyr i de mellanskånska skogarna. Vi springer i storskog, över kalhyggen, längs djurstigar, genom obanad terräng, på fina grusvägar, längs sjöstränder och över vulkaner.
Många fullföljer sin utmaning med målgång, mottagande av årets finisherplagg och gemenskapsfika tidig eftermiddag och lika många fortsätter in, och för en del genom, den skånska midvinternatten i pannlampans sken.

2020 är distanserna som förra året:

50 km
50 miles
100 km
100 miles

Vi försöker utveckla loppet varje år och 2020 är nyheten att vi inför 2 st mixklasser, där en tjej och en kille springer vars 50 km eller 50 miles som ett lag och i stafettutförande. Löpare 1 startar i stora starten kl 09.00. Vid målgång flyttas ankelchip och GPS-tracker över till löpare 2 som klämmer sitt varv. En spännande utmaning, inte utan lite strategitänk och funderingar på coolast lagnamn! 🙂

Som vanligt ska vi alla i vår lilla by göra vårt absolut bästa för att ni ska trivas och få en härlig upplevelse med mycket glädje och en skön känsla!
Vår partner Altra Running ger alla löpare 25% rabatt på ett par valfria superskor, så i bästa fall går det nästan jämt upp med anmälningsavgiften som även i år är 490 kr, oavsett distans.

Alla funktionärer och våra fyrfota vänner i skogen säger, hjärtligt välkomna!

Anmälan:
https://tjornarparen.se/anmalan/

Start-PM & GPX-filer:
https://tjornarparen.se/dokument-och-kartor/
#tjörnarparenultrafamily

tjornarparen.se