Resultat Tjörnarparen Trail Ultra 2018

Resultat Tjörnarparen 2018 – 50 km
Resultat Tjörnarparen 2018 – 50 miles
Resultat Tjörnarparen 2018 – 100 km
Resultat Tjörnarparen 2018 – 100 miles

Klicka här för att komma till livetiming och GPS-tracking av alla löpare!

Vi sänder även live-TV via youtube under hela loppet. Du tittar via nedanstående fyra länkar (sändingstiden per länk är begränsad, därför finns det fyra stycken).

Videolänk 1 – Ca 08 lör – 16 lör
Videolänk 2 – Ca 16 lör – 00 sön
Videolänk 3 – Ca 00 sön – 08 sön
Videolänk 4 – Ca 08 sön – 17 sön
Klicka här för interaktiv Google Maps – karta över hela banan. Kom gärna ut i naturen och heja på löparna!

För 5:e året är ni alla så hjärtligt välkomna till våra mellanskånska skogar och våra pigga fyrbenta följeslagare den 8/12-2018 09.00.

I år har vi slagit på stora trumman och efter två års stigfinnande och testlöpningar i skogarna utökar vi nu banan med TL2 (Tjörnarparen loop två). Det innebär att vi erbjuder 4 ultradistanser. 50 km (2 ITRA), 50 miles (4 ITRA), 100 km (4 ITRA) och 100 miles (5 ITRA).

50 km och 100 km är precis som vanligt, 1 respektive 2 varv på originalbanan.

För 50 miles & 100 miles gör man en avstickare efter drygt 20 km ut på TL2 som sträcker sig genom de djurtäta Hallarödsskogarna, till viss del i obanad terräng, över Rönne å och förbi jättar, troll och andra väsen i det mytiska Natthal och vidare mot Eneskogen och banans bortersta utpost – kontrollen Vändan – där våra glada funktionärer väntar på er för ett par motiverande ord och några ryggdunkar innan det är dags att vända tillbaka mot Tjörnarp. 100-mileslöparna får uppleva detta äventyr två gånger (för er erbjuder vi också en axel att gråta mot)!

Även om vi misstänker att 100-milesdistansen kan bli härligt olidlig (kommer någon klara den??) så är vårt mål inte att bara skapa en av sveriges mest utmanande trailultror, oavsett distans, utan att göra ett lopp med så mycket familiär löparkärlek vi bara kan. Därför är det ju självklart så att alla löpare är välkomna på den sköna fikastunden med våra hemmabredda mackor och starkt kaffe i församlingshemmet efter strapatserna. Ett utmärkt tillfälle att ljuga en stund om bedrifterna!

tjornarparen.se