Covid-19 INFO

De senaste 6 månaderna har för oss alla varit en märklig tid och de flesta löplopp har fått ställas in.

Vi hoppas innerligt och utgår från att Tjörnarparen Trail Ultra kan genomföras full ut på tävlingshelgen den 13-14/2 2021. Samtidigt är det ju helt beroende av utvecklingen av Corona pandemin. Vi vet att många har betalt för lopp som varit omöjliga att genomföra på grund av pandemin. Detta vill vi undvika, då vi nu vet vilka förutsättningar som gäller och därför har vi bestämt om följande modell.

Du anmäler dig som vanligt men betalar inget vid anmälan. När vi fått besked om att tävlingen får och kan genomföras (kanske så sent som början av 2021) så skickar vi ett mail med faktura och ber dig betala via kort eller Swish. Om loppet inte kan genomföras, så betalar du alltså inget.

Anmälan är dock bindande och har du anmält dig och fått besked om att loppet kommer genomföras, så hoppas och tror vi att samtliga kommer betala (faktiskt även om man ångrat sig, då tävlingen alltid brukar bli fulltecknad och andra löpare då har nekats att starta). Helt enkelt en hederssak.

Syftet med denna lösning är att ingen ska behöva lägga ut pengar utan få springa tävlingen. Den enda brasklappen är om vi först får tillstånd att genomföra tävlingen och att myndigheterna sen drar tillbaka tillståndet på grund av en force majeure – liknande situation såsom en stor smittovåg. Detta bedömer dock som ganska osannolikt.

Om antalet startande begränsas av regler men vi ändå väljer att genomföra, så kommer urval göras efter anmälningsdatum d.v.s. först anmälda får i första hand starta.

Vi hoppas att ni alla gillar vårt ”tänk” och att vi tillsammans får en fantastisk helg i de mellanskånska skogarna den 13-14/2 2021.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!