Anmälan till Tjörnarparen Trail Ultra 2020 är nu öppen!

https://tjornarparen.se/anmalan/


Lördagen den 8:e Februari 2020 kl 09.00 startar ett stort antal glada ultralöpare sitt äventyr i de mellanskånska skogarna. Vi springer i storskog, över kalhyggen, längs djurstigar, genom obanad terräng, på fina grusvägar, längs sjöstränder och över vulkaner.
Många fullföljer sin utmaning med målgång, mottagande av årets finisherplagg och gemenskapsfika tidig eftermiddag och lika många fortsätter in, och för en del genom, den skånska midvinternatten i pannlampans sken.

2020 är distanserna som förra året:

50 km
50 miles
100 km
100 miles

Vi försöker utveckla loppet varje år och 2020 är nyheten att vi inför 2 st mixklasser, där en tjej och en kille springer vars 50 km eller 50 miles som ett lag och i stafettutförande. Löpare 1 startar i stora starten kl 09.00. Vid målgång flyttas ankelchip och GPS-tracker över till löpare 2 som klämmer sitt varv. En spännande utmaning, inte utan lite strategitänk och funderingar på coolast lagnamn! 🙂

Som vanligt ska vi alla i vår lilla by göra vårt absolut bästa för att ni ska trivas och få en härlig upplevelse med mycket glädje och en skön känsla!
Vår partner Altra Running ger alla löpare 25% rabatt på ett par valfria superskor, så i bästa fall går det nästan jämt upp med anmälningsavgiften som även i år är 490 kr, oavsett distans.

Alla funktionärer och våra fyrfota vänner i skogen säger, hjärtligt välkomna!

Anmälan:
https://tjornarparen.se/anmalan/

Start-PM & GPX-filer:
https://tjornarparen.se/dokument-och-kartor/
#tjörnarparenultrafamily

Resultat Tjörnarparen Trail Ultra 2018

Resultat Tjörnarparen 2018 – 50 km
Resultat Tjörnarparen 2018 – 50 miles
Resultat Tjörnarparen 2018 – 100 km
Resultat Tjörnarparen 2018 – 100 miles

Klicka här för att komma till livetiming och GPS-tracking av alla löpare!

Vi sänder även live-TV via youtube under hela loppet. Du tittar via nedanstående fyra länkar (sändingstiden per länk är begränsad, därför finns det fyra stycken).

Videolänk 1 – Ca 08 lör – 16 lör
Videolänk 2 – Ca 16 lör – 00 sön
Videolänk 3 – Ca 00 sön – 08 sön
Videolänk 4 – Ca 08 sön – 17 sön
Klicka här för interaktiv Google Maps – karta över hela banan. Kom gärna ut i naturen och heja på löparna!

För 5:e året är ni alla så hjärtligt välkomna till våra mellanskånska skogar och våra pigga fyrbenta följeslagare den 8/12-2018 09.00.

I år har vi slagit på stora trumman och efter två års stigfinnande och testlöpningar i skogarna utökar vi nu banan med TL2 (Tjörnarparen loop två). Det innebär att vi erbjuder 4 ultradistanser. 50 km (2 ITRA), 50 miles (4 ITRA), 100 km (4 ITRA) och 100 miles (5 ITRA).

50 km och 100 km är precis som vanligt, 1 respektive 2 varv på originalbanan.

För 50 miles & 100 miles gör man en avstickare efter drygt 20 km ut på TL2 som sträcker sig genom de djurtäta Hallarödsskogarna, till viss del i obanad terräng, över Rönne å och förbi jättar, troll och andra väsen i det mytiska Natthal och vidare mot Eneskogen och banans bortersta utpost – kontrollen Vändan – där våra glada funktionärer väntar på er för ett par motiverande ord och några ryggdunkar innan det är dags att vända tillbaka mot Tjörnarp. 100-mileslöparna får uppleva detta äventyr två gånger (för er erbjuder vi också en axel att gråta mot)!

Även om vi misstänker att 100-milesdistansen kan bli härligt olidlig (kommer någon klara den??) så är vårt mål inte att bara skapa en av sveriges mest utmanande trailultror, oavsett distans, utan att göra ett lopp med så mycket familiär löparkärlek vi bara kan. Därför är det ju självklart så att alla löpare är välkomna på den sköna fikastunden med våra hemmabredda mackor och starkt kaffe i församlingshemmet efter strapatserna. Ett utmärkt tillfälle att ljuga en stund om bedrifterna!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!